Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello to the Forum
Well Hey there everyone...it's been awhile since I started the Poorboy conversion project on my 1985 Aspy. I was able to get all the conversion parts on and get it started. I was happy to see 14.6 volts on the battery connection. While it was running I noticed the side marker lights went out when I flipped a switch for my driving lights. So I went back and looked at all the connections, including splices where I took out excessive wire off of the driving lights. I checked the marker lights sockets and it looked like they may have been hot, and they had been pushed into the "box", not in the frame mounts. I even took the radiator off to check the fan plug. Still having a short somewhere. It is blowing the 4th fuse from the top (10 amp) as soon as the key is turned on. The listing says it is the Meter/Taillight fuse. The rear lights are not coming on.
Electrical is not one of my strong suits. I would appreciate any ideas or suggestions on trying to track this short.
Thanks in advance for the help
Ride Safe and See ya on the Road Cool
Reply
#15 09-03-2014, 07:45 PM,


Messages In This Thread
Hello to the Forum - by tomb51SD - 07-27-2014, 11:38 AM
RE: Hello to the Forum - by neoracer - 07-27-2014, 10:39 PM
RE: Hello to the Forum - by tomb51SD - 07-28-2014, 12:27 AM
RE: Hello to the Forum - by SIR tricky - 07-28-2014, 08:49 AM
RE: Hello to the Forum - by trike lady - 08-06-2014, 06:01 PM
RE: Hello to the Forum - by bs175dths - 08-08-2014, 01:02 AM
Made the decision - by tomb51SD - 08-09-2014, 10:35 PM
RE: Hello to the Forum - by Poorboy - 08-09-2014, 11:34 PM
RE: Hello to the Forum - by tomb51SD - 08-10-2014, 04:07 PM
RE: Hello to the Forum - by tomb51SD - 08-10-2014, 10:49 PM
RE: Hello to the Forum - by Poorboy - 08-10-2014, 11:27 PM
RE: Hello to the Forum - by tomb51SD - 08-14-2014, 08:09 PM
RE: Hello to the Forum - by neoracer - 08-14-2014, 09:10 PM
RE: Hello to the Forum - by SIR tricky - 08-14-2014, 09:23 PM
RE: Hello to the Forum - by tomb51SD - 09-03-2014, 07:45 PM
RE: Hello to the Forum - by tomb51SD - 09-04-2014, 08:28 PM
RE: Hello to the Forum - by tomb51SD - 09-07-2014, 10:31 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | GL1200 GOLDWINGS | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
google-site-verification: googled4b4fe31e07b65d8.html