Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stock Radio Acting Weird
I have a 87 aspy with a stock panasonic radio. When I purchased it the owner told me that the FM wasn't working but the AM did? I turned on the bike and radio and what you know, the FM was working...I've had the bike since May and the radio has been working fine until last week...then suddenly static on FM...AM works fine. A few minutes ago after looking for similiar issues on our forum, I went out and turned on the radio and again static...but suddenly it stopped and the FM is now working???

Any ideas or suggestions

Mike
Reply
#1 10-19-2008, 09:07 PM,
Possibly dirty contacts. After 21 years things do get dirty. Try getting some electrical contact cleaner and spraying the controls.
Reply
#2 10-19-2008, 09:37 PM,
Ok, are you talking about the outside controls and/or the contacts behind the radio or both?
Reply
#3 10-20-2008, 06:57 AM,
Mainly the controls. (volume, tone etc) Only problem is I'm not sure if you would have to take the unit out to get access. I used to play in a band years ago and I was forever having to clean the controls because of static.
Reply
#4 10-20-2008, 07:23 AM,
Ok, I'll try that thanks
Reply
#5 10-20-2008, 08:07 AM,


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Weird '84 Aspy radio problem mannock18 3 435 11-28-2012, 05:26 PM
Last Post: admin
  '87 Aspy, weird radio problem... dkrider 3 517 08-21-2011, 03:30 PM
Last Post: moonhead
  Stock Antenna with non stock CB Radio 7 726 10-04-2010, 07:57 AM
Last Post: Guest
  Stock radio size garyft 6 593 10-30-2009, 06:01 AM
Last Post: 85GL1200I
  CB radio Still Acting Strange Anybody in area can look at neoracer 2 288 09-27-2008, 08:42 PM
Last Post: Guest
  Replacing the stock radio 2 465 03-03-2008, 06:59 PM
Last Post: GoneForTheBorder

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | GL1200 GOLDWINGS | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
google-site-verification: googled4b4fe31e07b65d8.html